Koncentrationsdag

Idag är det koncentrationsdag, vilket innebär att vi jobbar med Make Me Famous hela dagen och inte har några övriga lektioner.

Vi har kommit väldigt långt i processen och det är full fart på alla de olika grupperna. Idag har vi inte haft några repetitioner på de vanliga scenerna utan dansarna har istället haft rep hela dagen.

Nyligen har jag särskilt lagt märke till scenografigruppens arbete, som verkligen börjar göra sig rättvisa. Alla skisser och idéer har tagit form i riktiga, och i många fall maffiga, projekt såsom spegeltillverkning och måleri av stora ytor och plank, för att bara nämna några exempel.

Det är i nuläget ganska mycket jobb kvar i alla grupper, och det är svårt att förstå hur allt det här kommer vara över inom loppet av några veckor. Men med tanke på hur intensiva våra arbetstimmar är, och hur mycket kapacitet det finns i alla grupper, är jag övertygad om att slutresultatet kommer blir storslaget.

Vi har ett par riktigt tuffa veckor framför oss, men jag vet av förra årets erfarenhet att varenda timme av hårt arbete i slutändan är värt det. När kulisserna går ner, publiken applåderar och vi alla ser med egna ögon vad vi tillsammans åstadkommit kommer vi vara stolta. Och även efter gymnasiet, även fast den stora ensemblen kommer splittras och minnet till sist sviker, är det är en känsla som vi föralltid kommer bära med oss.

//Emma

Scenen, so far.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback